Sinds kort hebben wij bij Firma Bijten ook een Argentijns kruis tot onze beschikking, op deze manier garen de gaucho’s al generaties hun vlees op de pampa’s.  Het is perfect voor de langzame bereiding van grote stukken boven open vuur. Dit is niet alleen fantastisch om naar te kijken maar geeft het vlees ook een hele mooie smaak. Genoeg reden om een gezellig diner te organiseren in de Fenix Food Factory, bij mooi weer op de kade en anders binnen.

Schuif gezellig aan bij een tafel en start het diner met een uitgebreide borrelplank, denk aan: charcuterie, kaas, brood, pickels en een welkomstbubbel verzorgd door CiderCider. De tweede gang vergeet je zeker niet snel. Weleens gehoord van een Eclade de Moules? Uiteraard doen wij dat lekker op onze eigen manier, spectaculair (lekker) is het sowieso. Daarna komt het hoofdgerecht, buikspek van de Asado en ook nog wat dubbeldoelrund. Uiteraard met gegrilde groenten, saus en meer lekkers. Als laatste een heerlijk dessert met seizoensfruit, uiteraard ook bereid boven open vuur.

Dit 4-gangen diner kost inclusief een welkomstdrankje € 35,- per persoon, wij starten om 19:00. Opgeven kan via fbbq@firmabijten.nl of in de slagerij.

Kun je die dag niet maar heb je wel interesse om een diner bij te wonen of ben je op zoek naar bijzondere catering voor je eigen feest? Neem dan contact met ons op zodat wij jou kunnen helpen!

Asado diner – 5 augustus