Kerstbestelling 2016

Kerst is voor ons de mooiste periode van het jaar. Gezellig met familie en vrienden eindeloos tafelen en genieten van elkaar terug kijkend op het jaar. Uiteraard wil je met kerst dus alleen het beste op tafel. Omdat het al druk genoeg is hebben wij bij Firma Bijten een mooie selectie gemaakt met bijzondere (en vooral lekkere) stukken vlees die je met weinig moeite zelf thuis kunt bereiden.

Assortiment en bestelformulier

Bekijk ons kerstassortiment via deze link hier: Kerstassortiment 2016

Klaar om te bestellen? Hier staat het bestelformulier: Bestellijst kerst Firma Bijten 2016

Naast onze eigen twist op een klassieke rollade of een gourmetschotel vind je er ook bavette, ribstuk, wilde gans en uiteraard charcuterie. Vragen? Kom langs in de slagerij of stuur ons een bericht via de contactpagina! Vul daarna het bestelformulier in en breng het bij ons langs in de slagerij.
Parelhoen kerst

Data en ophaaltijden kerstbestelling

Wil je zeker zijn van Firma Bijten lekkers voor kerst, bestel dan uiterlijk maandag 19 december voor 10:00 zodat wij tijd hebben om alles klaar te maken. Ophalen van de bestelling kan op vrijdag 23 of zaterdag 24 december. Let op, zaterdag sluit de slagerij om 16:00 i.v.m kerstavond.


De voorkeur voor de ophaaltijden kun je aangeven op het bestelformulier, deze zijn als volgt:

o Vrijdag 23 december 12:00 – 16:00
o Vrijdag 23 december 16:00 – 19:00
o Zaterdag 24 december 10:00 – 13:00
o Zaterdag 24 december 13:00 – 16:00

Wij doen ons uiterste best om de bestelling exact te leveren maar het kan zijn dat bepaalde producten op zijn of dat het soms net iets meer of minder is dan gewenst. Ieder dier is nou eenmaal anders.

Wij wensen u alvast een heerlijke kerst namens het hele team van Firma Bijten! 

Kerstbestelling 2015 Firma Bijten

Kerstbestelling 2016 Firma Bijten
Getagd op: