Firma Bijten is een jonge culinaire onderneming uit Rotterdam. Vanuit een combinatie van ambachtelijk vakmanschap en een eigenwijze smaak ontwikkelen en produceren wij een bijzonder assortiment vleeswaren. Dat leveren we aan onze zakelijke klanten, zoals slagerijen, delicatessenwinkels en restaurants en in onze eigen winkel in de Fenix Food Factory aan consumenten. Ook is er dagelijks de FBBQ, een heerlijke bbq met vlees uit de slagerij en ander lekkers uit de Fenix Food Factory. Lees hier meer over de FBBQ.

Visie en missie

Bij Firma Bijten houden we van pure smaken en begrijpelijke producten. Eerlijke smaakvolle ingrediënten en ambachtelijke bereiding, zodat je ziet en proeft wat je eet. Ons vlees kopen we zoveel mogelijk direct van de boer of  bij een jager uit de buurt. Bij de bereiding van onze producten gaan we uit van een ambachtelijke werkwijze, maar kijken we ook opnieuw naar wat wij logisch en begrijpelijk vinden. Zo ontwikkelen ook zelf vernieuwende methoden om een nog beter en lekkerder product te maken. In onze receptuur proberen we met een beperkt aantal ingrediënten zoveel mogelijk smaak te geven. Op die manier ontstaan onderscheidende en bijzondere smaken, waarbij je weet wat je eet.

Bewust omgaan met wat je eet en daar echt van genieten is voor ons belangrijk. Vlees is ooit een levend dier geweest en daar transparant en verantwoord mee omgaan vinden wij belangrijk. Dat is te zien in onze producten en slagerij in de Fenix Food Factory.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *